Monday, July 16, 2007

Lätta upp tillvaron

Det är tur att jag inte har en video dagbok för då hade det inte blivit mycket vettigt sagt.Jag tycker inte att det händer särskilt mycket på dagarna.
Jag spenderar en hel del tid framför datorn och tycker då gärna om att kolla in Tradera.Trodde aldrig att det skulle hända.Men nu är jag inne och bjuder på en hel del mamma kläder.
Vet inte vad jag har trott men uppenbarligen har magen växt fortare än jag trodde den skulle göra.Hade inte så jätte mycket mamma kläder när jag väntade Eric så nu skulle jag vilja ha lite mer att variera med och då är Tradera ett bra och billigt sätt att hitta kläder på.

Tja vad händer annars?!

Jag var på en slags intervju idag för timanställning på ett äldreboende och demensboende.Kan vara skönt att få komma ut och träffa lite folk och tjäna lite pengar.Förhoppningsvis trivs jag där och kanske kan jobba i höst med.

För trots att det kändes helt rätt med förlossnings och BB avdelningen på sjukhuset i USA så har jag ändå bestämt mig för att jag vill vara hemma i höst och vinter.Vet inte om det är rätt beslut,å jag kommer säkert att ångra mig MÅNGA gånger i höst mörkret.Men inte mycket att göra något åt.Jaja...

I torsdags kom min nya stereo-med skivspelare så nu kan jag spela mina gamla LP skivor igen.Å vad jag har saknat att lyssna på dem.Kanske lättar det upp tillvaron lite grann.
Har väl egentligen världens töntigaste LP skivor (Anna Book,Lena Ph´s första skivor),Solstollarna och en massa mer) men hur det än är så har jag så mycket minnen till dem och skulle aldrig kunna tänka mig att göra mig av med dem.

Wednesday, July 4, 2007

Roliga nyheter

Ja men så då kan jag inte hålla mig längre.En av er,eller kanske två,vet det redan och har vetat det i flera månader.
Vi skall ha barn igen - i mitten av December så det blir en riktig julklapp.Har gått in i 16:e veckan nu och mår väl hyfsat.Det som spökar är definitivt hormonerna,det kan vara riktigt jobbigt.Går inte att jämföra när jag gick och väntade Eric.
Nu är det två veckor kvar tills ultraljudet.Vi skall inte på något mvc besök innan dess och därför får vi inte höra hjärtljuden innan dess och därför känns det extra nervöst inför ultraljudet då vi inte vet hur det står till där inne.