Friday, January 25, 2008

Dagen D

Så har det då gått tre veckor sedan lilla stora Tindra kom till världen.Omtumlande tid veckan och framför allt dagarna innan hon kom ut.
Mitt spökande blodtryck blev högre och högre och till slut blev jag inlagd pga det.När jag hade gått 2 veckor och fyra dagar över tiden så var jag inne på kontroll och för att ett beslut skulle tas angående förlossning.
Pga diverse saker så togs beslutet att det fick bli kejsarsnitt den här gången också,något som jag verkligen ville undvika.Jag ville verkligen föda normalt den här gången men min kropp verkar inte tycka detsamma tyvärr.
Efter läkarbesöket blev jag kvar på avdelningen och det kändes tungt,men samtidigt skönt ändå.
På morgonen så var det då dags att rullas in till förlossningen och operation.Som vanligt fullt med folk runtomkring,otroligt goa människor.Jag fick min epiduralbedövning,ajaj,och sen var det dags igen att hamna bakom skynket.
Mådde sämre och sämre ju längre de höll på.När de så skulle plocka ut henne så mådde jag bläh,det var jobbigt.Men det är klart att det var en stor tjej så efteråt förstår jag att de behövde hålla på så som de gjorde.
Hon skrek redan i magen då de höll på att ta ut henne,vilket är ovanligt att de gör tydligen.
Oj vad tankarna snurrade runt i huvudet,är det en pojk eller flicka?!
Så hör jag att de säger "HON" där nere vid mina fötter och det låter t o m som en tjej när hon skriker.Det kändes helt otroligt att det blev en tös den här gången.
Allt gick efter omständigheterna bra.Eric tar väl hand om sin lillasyster.Ger henne nappen när hon skriker...men sen kan han vara så fräck att han tar den från henne i nästa sekund.HiHi.


Monday, January 7, 2008

God morgon världen!



080104 klockan 08.49 föddes en mycket efterlängtad liten (läs stor) Tindra. 53cm lång,4560g var vikten.