Tuesday, July 29, 2008

I´m alive

Jag har inte försvunnit från jordens yta om nu någon har undrat...Det har bara varit lite mycket och är fortfarande lite mycket.
Mina föräldrar är här och har varit här i lite drygt 1½ vecka och skall vara här i nästan 2 veckor till.
Jätte roligt att de är här är det verkligen.
Sen händer det lite andra grejer som har ändrat vår tillvaro kan man säga.Men det får jag skriva om i ett annat tillägg.Är en positiv sak om nu allt går som vi tror och hoppas och det är bara att knipa alla tummar.Inom några veckor borde vi veta eller förhoppningsvis inom 1 v redan.

Ha en fortsatt trevlig sommar där ni befinner er!!

Tuesday, July 8, 2008

Utmaning

Utmaning
Jag har blivit utmanad av Desiree och jag ska härmed svara på utmaningen!

Regler:
-Posta reglerna först.
- Svara på alla frågor.
- Skicka vidare utmaningen till 6 andra bloggare.
- När du postat dina svar, berätta det för den som utmanade dig!


Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag:
1. Göra vad som faller barnen in att göra.
2. Börja måla huset.
3. Handla.
4. Tvätta.
5. Skriva e mejl.


Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då hade jag min bostad och jobb i Eidfjord,Norge.Började jobba där -97 och slutade i augusti -98.Därefter så flyttade vi till svenska västkusten och Orust och jag började läsa på Komvux i Uddevalla och på Högskolan i Trollhättan/Uddevalla.


Ställen du bott på?
Jag är född i Hällekis i Västergötland (skaraborg).Därefter har jag bott på Orust i omgångar,Uddevalla,Eidfjord,Göteborg,Ljungskile,Hällekis igen,Lidköping (2 gånger),Titusville (USA)...har jag glömt nån plats tro?!Känns som att jag har flackat omkring en HEL DEL. Jo vi bodde ju i Källby några år också i vårt lilla torp.



Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Betala av alla eländiga lån
2. Ge pengar till mina föräldrar b la och hjälpa andra nära och kära
3. B la donera pengar till cancerforskningen
4. Säga upp mig från jobbet
5. Kommer-inte-på-något-mer

Personer du vill veta mer om:
Precis som min utmanare Desiree så skulle jag gärna vilja veta vilka det är som är inne på bloggen och som aldrig ger sig till känna,vore roligt att få en kommentar från de.
Varför ni har hamnat på min sida osv.

Jag väljer att inte skicka vidare denna utmaningen till någon,dels för att jag inte läser så jätte många bloggar och de jag läser har troligtvis redan blivit utmanade att svara på detta plus att flera är på semester.
Men den som vill bli utmanad får självklart svara.

Monday, July 7, 2008

P.S. I Love You - Trailer

Den här filmen blev jag kär i,så underbar!!

Tuesday, July 1, 2008

Snurre sprätt

Jag har bloggtorka tror jag.Vet inte riktigt vad jag skall skriva om men när jag väl kommer på något så blir det ändå inte bra.
Känner mig som Snurre Sprätt här hemma.Jag irrar runt och vet inte riktigt vad jag skall göra mellan matningar och blöjbyten.Finns så mycket som skall göras men det är så svårt att få fart.Lagom då man får fart så kommer eftermiddags/kvälls vädret och så blir det inget av att göra ändå.
Det är mycket som ska målas,hela huset ska vi måla i en annan färg.Rum skall målas,uterummet behöver målas färdigt osv osv.
Kanske är det så att det är för mycket som skall göras som gör att jag känner så här.Jag vet att när jag väl får fart så går det bra,men innan det......
Suck suck.