Wednesday, July 15, 2009

Tankar

Vi tänker mycket,både Per och jag och vi gör det mycket i vanliga fall men nu går nog hjärnan på högvarv.Tankarna går i samma banor och tur är väl det.
Önskar dock att det gick att åka på semester och lämna tankarna hemma så att man slapp tänka.
Nu i första taget så skall vi åka upp för visumet,på tisdag är det dags för besöket.Sen får vi se vad som händer efter det.
Vi längtar väldigt mycket till HEM och till huset men nu känns det som att längtan till USA inte är den samma som den en gång varit.Som turist kommer man ju inte i samma kontakt med amerikanarna som man gör när man jobbar.Det känns lite snopet att det känns som det gör.Nu har vi jobbat HÅRT i snart 1 år med företaget och nu när vi äntligen fått godkänt visum då börjar vi mer eller mindre tappa lusten.
Tankarna pendlar något otroligt faktiskt och jag hänger inte riktigt med mig själv :-)
I samma takt som tankarna pendlar så gör humöret likadant och det är väl inte så konstigt.
Nog om det nu.

Vad har hänt mer sen sist.Jo jag var med om något otäckt ( i mina ögon).
Per släppte av mig efter att vi varit och handlat så att han inte skulle behöva köra hem mig när han skulle vidare.Jag skulle gå i skogen på en stig som vi gått på säkert hundra gånger.
Jag gick där och letade och letade och letade efter den stackars stigen och jag kunde inte hitta den,den var som bortspolad.Högt gräs och buskigt var det.Till slut gav jag upp och på väg mot vägen så stannade jag upp för att kolla mig runt en sista gång och då jag tittade ner på marken så kommer det en huggorm mitt framför fötterna på mig.
Jag trodde hjärtat skulle stanna och jag visste inte om jag skulle stå still eller fortsätta gå.Hade jag inte stannat där jag gjorde så hade jag säkerligen trampat på mig och/eller hade den säkert huggt till.Usch.

Efteråt var jag så skakig så jag visste inte vad jag skulle göra.Det slutade dock med att jag gick på hala klippor och i vatten.Livrädd för att stöta på fler odjur.
När jag väl var hemma så bestämde jag mig för att gå bakvägen för att se var stigen tagit vägen...och visst fanns den där och även grinden.Men jag lär inte gå där igen förrän alla ormar har gått i ide.

Wednesday, July 8, 2009

Självlysande nappar och Pampers


Mycket bra ide´ det här med självlysande nappar.Jag bara grabbade till mig några nappar på Walmart,kollade bara så att åldern stämde in på Tindra.

När jag väl sen ska gå och lägga mig så ser jag bara hur det lyser i sängen och jag blir nästan full i skratt för det är inte dåligt vad de lyser.Det var ingen tvekan om var hon hade sin mun.
När hon väl sen spottar ut den så är det inga problem att hitta den igen.För hur ofta ligger man inte och letar efter den stackars nappen?!

Hon har haft de napparna länge nu men har de bara på nätterna för jag vill inte gärna att hon skall tappa bort de.De lyser väldigt bra fortfarande men inte lika starkt som till att börja med.
Vi skulle köpt fler innan vi åkte hem men det var så urplockat på nappar så det bidde inga.
Jag har både hört att de finns och att de inte finns här i Sverige.Vet inte vad som stämmer.
Något roligt hände i förra veckan.Det kom ett handskrivet kuvert och i kuvertet låg 500kr i checkar från Pampers.
Jag hade skickat in kortet på Tindra (här ovan) till en tävling om bästa sommarbilden och i förra veckan så var vi en av vinnarna.Det var riktigt roligt.