Sunday, March 25, 2007

Konstigt dygn

Igår kväll när vi var på väg hem efter att ha varit och handlat på Walmart så inträffade något mindre roligt,eller rättare sagt det hade redan inträffat.Vi närmade oss en stor vägkorsning och där står hur många polisbilar som helst och blinkar,plus att dom även satt upp ljus på vägen.Där står dom och viftar och det är mkt bilar men ändå kändes det så spökligt öde.Mitt i korsningen är en mc och en krockad bil.Bredvid ligger en människa under ett vitt skynke.Det var skrämmande att tänka sig att under skynket ligger en död människa.Resten av den kvällen blev konstig för min del.Nu visade det sig att han hade kört mot rött,kört utan hjälm (som är mkt vanligt här i USA) och han hade tydligen kört vansinneskörning på vägen dit.Bilen han körde på,de klarade sig.En mamma och en liten bebis.
Kommer väl alltid att förknippa den korsningen med olyckan nu och ständigt ha ett skynke i minnet.
Nu till något roligare.
Idag tog våran lille 11 månaders Eric sina första stapplande steg.Huamej,där kommer det bli tempo när han inte stapplar så.Går det undan när han kryper,hur skall det då bli när han går och springer?!

4 comments:

Annika said...

Uppskakande! Jag förstår att din kväll blev underlig efter det du såg. Hemskt, hemskt!

Cecilia said...

Annika:
Välkommen,kul att se dig här.

Anne said...

Usch, hemskt med olyckor. Roligt dock att lilla prinsen Eric tagit sina första steg. Vad kul förresten att du börjat blogga. Jätteroligt Cecilia! Jag lägger upp en länk på min blogg också.
-Anne
www.utvandrare2000talet.blogg.se

zanza67 said...

Pojken gör fantastiska framsteg men såg ngt ännu mer uppseendeväckande på en av P:s bilder. Den lille har dessutom redan börjat köra bil!!??