Tuesday, March 4, 2008

Diverse beslut

Idag är första gången på länge som jag inte kan sätta fingern på hur det känns.Det liksom bara snurrar runt oändligt många tankar i skallen och det är många beslut som skall tas.
Vi håller på att förbereda oss för att åka HEM.Kan inte beskriva hur skönt det skall bli.Komma hem till egna huset med gott om utrymme osv.
Frågan är när skall vi åka?Egentligen innan den 12e april för då går P´s re entry permit ut.Men så återstår frågan,vilket visum för mig och barnen?Är inte så många att välja på men vi är inte riktigt färdiga än.
Full förberedelse är det oavsett.
Lilla Tindra som blir 2 månader idag,skall döpas innan vi åker så det måste vi också ta itu med.Men det är lite som att vi skjuter upp allt för att det redan är mycket att ta itu med.Vi funderar på att skicka över lite saker,som för att göra det mer hemtrevligt osv.Någon som har förslag på vad som kan vara bra att ta med,som vi kanske kommar sakna framöver?

3 comments:

Desiree said...

Vad kul att ni ar tillbaka har hemma i USA snart igen! Jag forstar att det ar mycket att sta i just nu om ni ska aka tillbaka redan i April med dop, visum och mycket annat att plannera. Vad man ska ha med sig ar ju klurigt. Personliga saker som du ar extra fast vid som far den dar hemma kanslan skulle jag satsa pa. Jattekul att du som sagt snart ar tillbaka i Florida.

Cecilia said...

Desiree: Vad konstigt det var att läsa då du skrev "hemma i USA".När man alltid varit van vid att Sverige är hemma.Har lite små panik men annars längtar vi som bara den.

Desiree said...

Man får se det som att man har två hem, ett i Sverige för det kommer alltid att vara hemma och ett i USA. Det är inte dumt att ha två hem :-)