Saturday, January 2, 2010

Gott Nytt År i ett hav av löv

God Fortsättning från en mycket kylig solskensstat.
Idag öppnade jag och stängde dörren lika snabbt.Än så länge är det ingen sol som visar sig så frågan är om det förblir en kylig dag med blåst som gör det hela tusen gånger värre.
Meterologerna här går ut med diverse konstiga varningar för álla sorters väder och så även då det är kallt.Vi i vårt område,Northern Brevard County,hade i natt en så kallad Wind chill Advisory.Lite längre norrut så var det frost varning.Brrrr.




På nyårsafton var det betydligt behagligare väder och då passade våra troll på att bada i löv och bäddade även sängar av löv.
Per gråter nästan en skvätt när han ser löven singla ner på marken för så fort de gör det så hamnar de i poolen.Nu finns det tur nog inte så mycket löv kvar på trädet närmast poolen och snart är det dags för de nya löven att komma fram.För lika fort som de gamla försvinner så kommer de nya.

Idag blir det till att göra betydligt mer än vi gjorde igår.Gårdagen spenderade vi i solen och gjorde absolut ingenting,vilket var väldigt skönt.
Idag ska vi fixa i trädgården och b la köpa nya grind dörrar för de gamla blåste ner häromdagen.



I





3 comments:

Anna, Fair and True said...

Jag såg att juicepriset kommer gå upp snart eftersom Florida-skörden blivit påverkad (förstörd?) av kylan!

Anonymous said...

Ni får göra "lövänglar" istället för snöänglar:).Men här gör vi nog varken eller just nu för det är -16 grader ute. /up

Cecilia said...

Anna:Ja det är synd om apelsin odlarna just nu.Inte mycket till värme i sikte.

Ulrika:Ja en lövängel är att tänka på :-).
Jag har inte vågat mig ut idag,men det är nog lite skönt där det är sol och lä.Skulle lika gärna kunna suttit hemma nu där det åtminstone finns snö för det här är inget roligt när det är så kallt,här där det INTE ska vara kallt.Men -16 är liiiite väl kyligt.