Monday, April 14, 2008

Hur sjukt kan det bli?

Hur sjuk kan en människa bli?
Först har man inte förstått hur en människa kan slå ihjäl två små oskyldiga barn med en hammare och misshandla deras mamma.Jag tänker nu på det som hänt i Arboga.Tänk att vakna upp och få höra att barnen är döda.Så fruktansvärt fruktansvärt.
Nu det senaste som hände lilla 10 åriga Engla som försvann och sen hittades död.Hur kan en människa vara så grym.
Inte nog med att han mördade Engla,han har ju erkänt ett mord till och vem vet han kanske har haft ihjäl fler än så.
Vad tänker hans familj,hur känns det att ens barn/syskon är en mördare?!
Brottsligheten i Sverige verkar öka markant och med tanke på den lilla folkmängden som finns där jämfört med här i USA så är det rent skrämmande och man blir mörkrädd.
Grymma värld!

8 comments:

Anne said...

Det är väldigt ledsamt, jag säger som du, hur kan man göra sånt här.
Är det bara jag men tycker inte du också att det ofta är på mindre orter i Sverige som det sker de mest brutala saker? Man förväntar sig kanske de här hemskheterna i en storstad, men jag tycker ofta det är i idylliska, små ställen i Sverige som det sker de hemskaste mord.

Desiree said...

Håller också med om att det är väldigt tragiskt. Det måste vara det värsta man kan vara med om som förälder att ens barn blir mördade. Sjuka människor verkar kunna finnas precis överallt även i små samhällen som verkar lugna och trevliga i lilla Svedala.

Cecilia said...

Anne:Nej du har ju så rätt så.Man tror inte att de hemskheterna händer på små ställen men det är ju där de händer oftast.
Tänk bara på Juha Valjakalla,han slog ju till på liten ort.Polismorden i Malexander osv.

Desiree:Ja fy.Tänk så mycket normala människor som är onormala.Tur att man inte vet vad man möter när man är ute.

A home far away said...

Ja det är så ohyggligt svårt, nej det går inte att förstå..Bor just nu i Singapore, och visst finns det brottslighet men inte alls på samma sätt som i Sverige, håller med dig det grova våldet ökar markant..Skrämmande är bara förnamnet.

Må gott
Gunilla

Millan said...

Ja fy sa ledsamt. Nar sadana har stora saker hander inpa varandra sa blir man ju paminnd om att varlden inte ar sa saker som man onskar. I england har det samtidigt nu uppdagats att en liten flicka som forsvann men senare hittades levande faktiskt kidnappades av sina egna foraldrar. De hoppades kunna fa uppmarksamhet och pengar av media for intervjuer. Skont visserligen att hon hittades levande, men sa hemskt att anvanda sina egna barn for nagot sadant!

Cecilia said...

Gunilla:Vad roligt med ett nytt ansikte på bloggen.Singapore lät spännande.Ja det är verkligen skrämmande med våldet.

Millan:Hur kan man göra något sådant.Det är nog tyvärr vanligare än man tror att folk gör så.Är det Madeleine eller är det något annat fall som inte är så omtalat?Vad är det för föräldrar?!

Pernilla said...

Ja det är fruktansvärt det som hänt. Jag bor ju inte många mil därifrån, så det känns lite extra otäckt. Men det är tur att dom har fått tag på idioten som gjort det.

Va skönt det låter att vara tillbaka i underbara Florida. Önskar oxå att jag hade ett hus där. Kanske, kanske, kanske kommer jag någongåmg att flytta dit :)

Såg att du oxå flög till USA 7 april, det gjorde jag med. Men jag åkte från Stockholm till Chicago. Men visst är det trist att flyga!!!! Stackars mej då som har flygit hem igen oxå *haha*

Cecilia said...

Pernilla:Å har du redan hunnit flyga hem också,det var snabba ryck.Tror inte att jag skulle orka flyga hem så snart igen.