Wednesday, April 9, 2008

Uppdatering

Sitter här med en skål med gröna vindruvor i handen och Eric måtte tycka det är väldigt gott för han vräker i sig.
I bakgrunden hörs ett tickande ljud från kylskåpet så i morgon kommer de hit från Lowes för att kolla på det.Tvn står på som vanligt men ingen tittar på den.
Igår ver det dags för första doppet i poolen,vilket var underbart kan jag säga.E huttrade lite först men sen vägrade han gå upp.
Palmer och växter har växt en hel del sen jag såg de sist men faktum är att det inte har växt så mycket sen Per var här i november och kapade ner för fullt.

Flygresan hit var ingen höjdare,åtminstone inte då vi var på landbacken.Barnen var extremt snälla och lugna.Tindra sov när hon inte åt.
Vi flög med SAS och United och vi är mycket nöjda med dom.Var dock struligt med hon som checkade in oss i Göteborg som bara kunde checka in två av oss hela vägen så tack vare det skulle vi vara tvungna att checka in igen i Chicago och vi som redan hade ont om tid visste vi.
När vi så kom till Chicago ver vi rejält försenade och hade så gott som 1 timme lite drygt på oss att ta oss igenom immigration,hämta väskor osv.
Men tack vare oerhört hjälpsam personal så lyckades vi bli förbisläppta både här och där och vi gick ombord på planet efter att gaten var stängd.Väl inne i planet så saknades andre piloten så vi var inte sist.
Nu var vi ännu tröttare och barnen sov båda två hela vägen till Orlando medan vi var glada över att ha kommit med planet.
Nu vill vi inte åka på LÄÄÄÄNGE.

5 comments:

Annika said...

VÄLKOMMEN tillbaks!!!!
Det är alltid stressigt och jobbigt att flyga.
GLAD att ni är på plats, och jag har all förståelse för att ni inte har minsta lust att resa på jätteläääänge....
Njut av allt!!
Kram!!

Cecilia said...

Tack så mycket!Ja nu skall här njutas och vi gör det för fullt.
Kram!

Desiree said...

Jättekul att ni är här nu på plats. Jag håller med om att själva flygresan inte är kul alls, den är skitjobbig. Vad duktiga och snälla dina barn verkar ha varit på själva resan. Så nu får du installera dig och börja känna dig som hemma här med barnen. Poolen tror jag lilla E snabbt kommer att älska.

Millan said...

Vad harligt det maste kannas att resan ar over och ni ar pa plats nu. Kanns det som hemma eller fortfarande lite ovant kanske?? Sa underbart med poolbad... det har vi inte direkt tillgang har i england. Forutom den lokala simhallen da som jag inte har satt min fot pa sen jag flyttade hit ;-)

Cecilia said...

Desiree: E trivs som fisken i vattnet,vi får nästan tvinga honom upp ur poolen.

Millan:Nej det känns verkligen som hemma.Fast det känns lite ofattbart att vi är här.
Fortfarande aningens trötta men det är väl både jetlag och all spänning och stress som släpper.