Monday, April 28, 2008

Syskonkärlek


Tänk så behändigt det är med internet men samtidigt kan det som skulle spara oss en massa tid,orsaka att tid går åt i onödan med tanke på allt strul som kan bli.Kan bli galen på datorn ibland och då önskar jag att jag ingen hade.
Idag skall vi installera adsl internet från AT&T,skall bli intressant att se hur det går och blir.Blir det bättre eller sämre än Bright House eller förhoppningsvis märker vi ingen skillnad.
Nu sitter ett barn och skall äta gröt och det andra sitter och snattrar och sparkar i sin babysitter.Hoppas det blir en skön dag.

7 comments:

Desiree said...

Vilken söt och härlig bild. Hoppas att det ordnar sig med bredbandet och att det blir en bra uppkoppling ni får. Ha även en skön måndag.

Anne said...

Dina småttingar verkar vara på gott humör, så det blir säkert en riktigt bra måndag för er alla!

Annika said...

Hoppas det inte ska strula nu. Två kompisar här har precis fått Verizon Vios installerat. STRUL från början till slut. Hoppas att ert ska bli mkt bättre, och smärtfiare. Ett snabbt bredband är kung.
GULLIG bild!!

Millan said...

Vilken harlig bild!! Far mig att verkligen langta tills vart lilla 'syskon' ar har!! Hoppas det gick smidigt med bredbandet idag!

Cecilia said...

Desiree:Tack!Ja det får vi onekligen hoppas att det blir bra.

Anne:Ja de är för det mesta på bra humör,Tindra gör då inte mycket väsen av sig.

Annika:Usch vad det är trist med sånt strul,man betalar pengar för nåt som strular och har sig.Vilken hiskelig frakt det var.Då får jag änna vara rent desperat innan jag beställer därifrån.Tycker dock att det var bra att de hade karamellkungen.Suck.

Millan:Förstår att du längtar tills bebisen är ute.

Petchie75 said...

Vilken jättesöt bild!! Håller tummarna att ni slipper mer internetstrul - det är så frustrerande när det inte funkar men det verkar som det alltid ska vara lite strul i början?

Cecilia said...

Petra:Ja det är nog så som du skriver.Fast det verkar bli ännu värre med strul nu men sen kan det väl bara vända hoppas vi