Monday, August 18, 2008

Fay

Känns som att vara i väntans tider och på sätt och vis är vi ju det pga det eländiga ovädret,Fay.Känns så där lite halv olustigt,återstår att se vad som händer när det drar in över Key West.

3 comments:

Victoria said...

Fay blev inget alls, en massa regn och en del blåst och sen var det över! Vi har fortfarande lite regn till och från, men snart är allt som vanligt igen. Soligt och varmt... Nu längtar jag efter vintern. Kram!/Vic

A home far away said...

Nämen fy vad olustigt det låter! Det är en av fördelarna med att bo i Singapore inga otäcka jordbävningar eller orkaner:-!

I inlägget nedan läste jag att dina föräldrar åkte hem och hur jobbigt det blir, varje sommar när vi lämnar Sverige är det med en klump i magen och med rinnande tårar, speciellt för mig o barnen, i år började jag nästan gråta redan 1 vecka innan, men så är jag också av den blödiga sorten:-

Ha en fin dag
//Gunilla i Singapore

Cecilia said...

Victoria: Jag vet inte om Fay var värre eller lugnare än jag trodde.Men nog sjutton släpper hon ner hur mycket regn som helst,det verkar inte vara nån ände på det.Blåsten har lugnat sig rejält nu på morgonen.Nu längtar jag faktiskt också till vintern,om inte annat till höst och behagligare väder.

Gunilla:Nej det är skönt att slippa orkaner och jordbävningar.Fast kanske hellre då en orkan för den kan man åtminstone åka ifrån,det är väl värre med en jordbävning.Usch.
Ja det är så jobbigt med avsked.Jag är också den blödiga typen och det är lite jobbigt ibland.
Ha det bra!