Wednesday, August 27, 2008

Gott skratt


Vilka skratt tillfällen man kan få med barn (och för att inte tala om gråt attacker). Eric börjar att uppskatta lillasyster mer och mer nu.Vet inte om det kom i och med att hon började att krypa.

Han går in på sitt rum och efter kommer Tindra krypandes i raket fart.I förra veckan så skulle han ha med henne in på rummet.
Hon låg i hallen och Eric stod och sa: "Kom Kom", och vinkade in henne på rummet.
Sen till slut eftersom hon inte förstod vad han ville så började han putta henne i rumpan för att få in henne i rummet och när inte det gick så drog han henne i armen.Till slut så lyckades han och så satt de inne på rummet och lekte en stund och sen kom de ut i samlad trupp igen.

Tindra tycker det är väldigt roligt att sitta och prata med personen som hon ser i spegeln också (vilket väl de flesta barn gör).Hon har jätte skoj uppenbarligen.

Eric har börjat och roa sig med att kasta omkring sina leksaker.Vet inte var han har fått det ifrån....kanske Pippi plom plom som kastar sina kläder.
Visst finns det stunder då det är jobbigt att ändå ha två blöjbarn men tur är väl att de inte är lika många tillfällen som de som är roliga.

5 comments:

Petchie75 said...

Vilken söt bild!! Roligt att syskonen har börjat leka med varandra - blöjor kommer de ju inte att ha i all evighet men förhoppningsvis kommer de att ha kul tillsammans alltid!!

Marianne said...

Jag säger som Petra: De kommer säkert bli bästa kompisar, utom kanske i tonåren, då. Jättefin bild!

Desiree said...

Åh vilket gulligt foto. Vad kul att de redan har glädje av varandra och kan leka ihop. Härligt även om det sjävklart blir både tårar och bråk ibland och framöver. Man har trots allt mycket glädje av sitt syskon.

Millan said...

Jag sager som de andra: Jatte fint foto! Visst ar det roligt med barn (nastan jamt ;-)) och man skrattar verkligen at deras tokigheter!! Harligt att de borjar fa lite utbyte av varandra ocksa. Jag gissar att det ar tufft pa vissa satt att fa barn tatt men samtidigt far man kanske igen det sedan nar de leker bra ihop osv!

Cecilia said...

Petra:Tack så mycket.Ja det är roligt att köra omkring med lillasyster i bak.Betydligt enklare än att försöka få in oss vuxna där.Ja vi ska då försöka göra allt i vår makt så att det alltid kommer att ha skoj tillsammans.

Marianne:Ja precis,tonåren kanske blir ett undantag men förhoppningsvis inte alltför illa.

Desiree:Tack!Ja Eric vet hur han ska få Tindra glad.Han är en riktig teaterapa.

Millan:Ja det är verkligen roligt nästan jämnt.De är ju så goa.Ja precis även om det är tufft så får man säkerligen igen det.