Thursday, June 5, 2008

Första gången

Häromsistens var det första gången som Tindra åt något annat än att amma.Banan bidde det och grimaserna var många.Det såg verkligen inte gott ut.Hon såg ut som att det hon åt var hemskt surt.
Men därefter äter hon riktigt bra,det blir mer banan med annan frukt och kyckling med grönsaker.Ser inte särskilt aptitligt ut men huvudsaken är att hon äter det.
Jag provade med att försöka ge Eric en sked men han såg inte särskilt intresserad ut av vad som fanns på den....



Nu har det blivit kajak inköp här med.I sverige är folk som tokiga efter att få paddla ut och Per försöker få ihop det på bästa sätt.Hoppas att det blir bättre än förra sommaren då det regnade så att folk regnade bort.Nu verkar de ju vilja paddla för att få vara i vatten..Eric hjälpte sin pappa förra året med flytvästar och diverse grejer och var så redig så.Kanske blir det likadant här om det blir fart på uthyrningen.Hursomhelst så var han tvungen att prova kajaken och då fick han sitta i den i poolen.Han hade säkert kunna sitta där än om vi inte hade slitit upp honom.Han hade onekligen roligt där han satt.

7 comments:

Marianne said...

Häftigt! Det är en riktig kajak alltså? Som ni ska ut och paddla i havet med? Spännande, kan ni sånt?

Förstår att Eric tyckte det var roligt.

Duktigt av Tindra att äta nu. Mums förresten, mosad banan med blåbär och vispgrädde ...

Petchie75 said...

Hi hi, banan som är så gott ;-) men kanske inte första gången!?
Ska ni hyra ut kajaker i Florida? Roligt att Eric är så intresserad av kajaken..

Desiree said...

Härligt foto på lilla E i kajaken. Han ser så himla cool ut som om han alltid suttit där och verkligen känner sig hemma i kajaken. Lilla Tindra är också för söt. Banan som är så godis, gott och sött.

Cecilia said...

Marianne:Jajemän det är en riktig kajak.Ja tanken är att den skall gå till uthyrning den och ett gäng till.Finns otroligt fina områden att paddla i här,kanske inte i öppet vatten utan mer i kanaler osv.Härligt att bara glida fram.Jag har inte varit ute nån gång här men tänkte passa på då mina föräldrar kommer och vi har barnvakt.Vi har paddlat mycket tidigare innan vi fick barn.Paddlat i norska fjordar och svenska vatten.Underbart.

Petra:Nä men nu har hon vant sig och äter som bara den.Visste inte att man kunde göra sådana grimaser av banan :-) .
Ja eventuellt så blir det kajakuthyrning här.Beror på hur intresset blir.

Desiree:Ja han är en cool kille där han sitter i kajaken...kan inte tro annat med tanke på att han tillbringat mycket tid runt kajaker de första levnadsåren.
Ja banan är ju gott så jag förstår inte hur det kunde bli sådana illa grimaser.

Millan said...

Tankte precis fraga samma som Petra om ni alltsa ska stanna i Florida och jobba darifran med kajakuthyrningen men nu fick jag ju svar pa det!
Jag kommer ihag nar vi borjade ge Nils mat... han var alltid lite smatt acklad av alla olika konsistenser. Han har aldrig varit speciellt stor i maten och ar det inte nu heller i och for sig. Men han ater av det mesta i alla fall...

Cecilia said...

Millan:Det låter som att Nils och Eric är jämförbara.Eric är inte heller särskilt stor i maten,ibland kan han vara det men för det mesta inte.Han har ingen ro i kroppen till att äta verkar det som.T o m när han var liten och ammade så hade han bråttom.Tindra däremot verkar ha tid att stanna och äta.

Millan said...

ja precis sadan var Nils ocksa. Han hade inte ro att ammas heller och jag ar saker pa att det var darfor det gick sa mycket battre med flaska i slutandan. Han hade helt enkelt inte tid att sakta suga i sig maten fran brostet - flaska gick ju mycket fortare!