Tuesday, January 20, 2009

Nu är dagen kommen

Idag vallfärdar folk högt och lågt.Jag tror inte att jag har förstått hur STOR den här dagen är.
Om nästan exakt 3 timmar svär Obama presidenteden.
Säkerhetspådraget är ENORMT för det hela och tänk om något skulle hända.Usch.
Ja det hela är maffigt.

Nu till något som är mindre roligt.Läste precis att 350 ska varslas på Volvo Aero i Trollhättan.....när ska det ta slut??

6 comments:

Petchie75 said...

Jag sitter framför tv:n och väntar på det här historiska ögonblicket - det är en stor dag!
Jättetråkigt med fler varsel i Sverige, det kommer nog inte att finnas mycket industri kvar innan ekonomin vänder :-(
Kram!

Desiree said...

Jag kollade in en del av sändingen live på tv. Verkligen häftigt och imponerande. Jag förstår nog inte heller riktigt hur stort detta är. Känns verkligen som ett viktigt historiskt ögonblick. Så högtydligt. Jag lyssnade faktiskt på hans tal och det kändes kul.

Millan said...

Ja det var verkligen en stor dag. Aven om det sakert ar annu storre for er som faktisk bor i det stora landet i vaster. Men trots allt tror jag att det kommer ha paverkan pa oss andra i ovriga varlden ocksa och eftersom Bush lyckades gora sig sa manga fiender sa tror jag att manga ar glada att han ar ur leken nu!
Detta varslandet ar for trist :-(. Jag har flera vanner nu som blivit av med jobben (daribland jobbandes pa volvo) och man blir allt mer medveten om att det kan drabba oss alla. Jag jobbar inom returpappers branchen och den gar ungefar lika dagligt som bilbranchen tror jag :-( usch! Hur gar det for er? Har ni markt nagot av det hela annu? kram

Marianne said...

Ja, det var en stor dag i går. Undrar om han är på jobbet än, eller om han vilar sig efter festligheterna. Fast jag har nog en känsla av att han var i sitt nya kontor rätt tidigt i morse ...

Annika said...

Maffigt är ordet.
Jag var bubblande lycklig hela dagen.
Vilken dag att minnas!!
Nu sitter han på jobbet, och vilket JOBB han har framför sig då!!
Hjälp!

KRAM!!

Cecilia said...

Petra:Jag hade väldigt svårt att slita mig från tv:n i tisdags.Fick dock se det via datorn men det gick lika bra det.Läste precis debatten som blev hos Marianne efter hennes gulliga inlägg,gillade dina svar där :-)
Kram!

Desiree:Han är en otrolig man.Hörde inte hela hans tal men det lär jag göra!!

Millan:Ja vi kan ju hoppas att världen kan bli en bättre värld nu när Bush är ute ur leken.Tänk om McCain hade vunnit,då hade de hela bara fortsatt med Irak och gud vet allt.
Usch ja för dessa varsel.Undrar när det vänder...
Jo då vi märker allt av det.Vi får tillbaks räkningar som vi skickat ut till kunder och eller medlemmar som inte finns längre.Det är många som det går dåligt för tyvärr.Men vi får se nu vad som kan hända.Vet att det är lite på G.
Kram!

Marianne:Ja undrar hur han sov den natten och hur resten av de sov i sitt nya hem...

Annika:Hihi,ja bubblande lycklig var ett bra ord...Ja jösses vilket jobb han har men jag tror senhårt på att han klarar det bra.
Kram!