Sunday, March 1, 2009

Oj vad roligt

Tänk att man kan glädjas så mycket åt någon annan.Att det var möjligt det visste jag om inte annat då vi fick veta att våra kompisar fått veta att det skulle få en pojk.Men nu när de ÄNTLIGEN fått lille söte Max så är lyckan enorm för deras skull.
Glädjetårar då man ser deras blogg då de sitter med honom och vet vad det har väntat och kämpat.Jag blir rörd bara av att tänka på det.

Vill ni veta mer så finns Cecilia,Roger och Max här

5 comments:

Millan said...

Ah vad harligt!! Sa kande jag infor min chef nar de fick sin lilla dotter. Det tog dem fem ar att fa henne och jag vet hur mycket de kampat och varit ledsna. Da kanns det ju annu mer speciellt nar de kommer pa nagot satt! :-) kram

cia och roger said...

Tack vännen! Ja nu är han verkligen här!!!! kram

Mia said...

Vad roligt för dem! Har med spänning läst deras blogg sedan du skrev om dem för ca 1 vecka sedan. Vet precis hur det är att längta efter barn år efter år.

Desiree said...

Vad kul för era vänner och för dig också. Ja det är underbart att faktiskt få glädjas tillsammans med andra speciellt över något så speciellt som detta. Ha en riktigt bra dag.

Cecilia said...

Millan: Ja fy vilken lång väntan.Så många års väntan och längtan!Kram

C&R:Ja den lille sötnosen :-)
Kram!

Mia: Vad skoj att du läst deras blogg!Ja det är verkligen jätte roligt.

Desiree:Ja vi sa igår att vi är inte enbart glada för deras skulle utan vi är även glada för vår skull som får vara del i det här.Att få lära känna Max.