Thursday, October 9, 2008

Tänk om....

Min käre make berättade för lääääänge sedan om en tjej som hade varit intresserad av honom i hans ungdom men att han inte var intresserad tillbaka (säger han i vart fall).
Det roliga i det hela är att hon numer är gift med en man som är känd radiopratare och som bär rosa träningsoverall (eller åtminstone så gjorde han det för några år sedan).

Hur hade världen sett ut om han hade gillat henne tillbaka tro?!

10 comments:

Fritt ur hjärtat said...

Tanja! Jobbat med hennes mamma, hon är yngre än gert;-) Mamman alltså. Minns allt ståhej runt brölloppet, och att vi sa det håller aldrig. Men hittills har vi haft fel:-))

Cecilia said...

Simone:Ja tänka sig va....Ja det är ju ingen dålig åldersskillnad på henne och Gert så det förstår jag om ni sa så.Men i det här fallet verkar inte åldern spela nån roll.Så hennes mamma är också yngre än Gert?!Tihi.

Victoria said...

Oooh, det här är ju nästan som en Lassie, va?! Kram/Vic

Cecilia said...

Victoria:Hihi ja det är ju nästan som det.

Kram!!

Fritt ur hjärtat said...

Lassie, ???? Tänk på att jag är 10 år äldre, minst. Jag fattar inget....

Cecilia said...

Simone:Det har ingenting med åldern att göra...man brukar säga t ex "jag mötte Lassie" när det handlar om nån kändis.

Marianne said...

En riktig Lassie: Man träffar någon som har träffat någon ... : D

Är det alltså den här snurrpellen Gert Fylking vi pratar om? Jag såg någon rubrik tror jag om att han hade gift sig och undrade i mitt stilla sinne vad det var för fel på henne ... Fast så får man kanske inte säga. Han kanske är trevlig privat och allt det där.

Cecilia said...

Hihi jo visst är det Gert Fylking.Han och Tania har väl varit gifta i ganska många år nu...fast det var det väl inte många som trodde skulle hålla,precis som Simone skrev.

Anna, Fair and True said...

Haha kul historia :)

Cecilia said...

Anna:Ja det är en liten lustig historia....