Saturday, November 29, 2008

Kvälls uppskjutning

Jag kom på vad jag glömde att göra för ett par veckor sedan-nämligen att lägga upp bilderna jag tog då Endeavour skickades upp.
Det sägs att det här var den sista kvälls/natt uppskjutningen innan de slutar med programmet så självklart var det ett måste ett föreviga det.Det var hur mycket folk som helst,är det mycket folk dagtid så vet jag inte hur man ska beskriva den här mängden folk.Tyvärr så stod vi inte där vi brukar stå utan vi hamnade en liten bit bort.
Det var inte lika mäktigt som det brukar kännas och det hördes inte så väl som det kan göra heller.Men nog är det fantastiskt ändå.

I morgon är det så dags för rymdfärjan att landa men vädret ser inte ut att bli det bästa.Det är risk för både regn och åska,kraftig sådan och även hårda vindar.Men förhopningsvis så kan de landa innan vädret eventuellt kommer.De skulle egentligen landat idag men NASA bestämde för att skjuta på det en dag...och de kanske de får ångra nu.
Hoppas dock att de kan landa här för eller senare så att de inte behöver landa på andra sidan USA.









3 comments:

Mia said...

Wow vilken upplevelse det måste vara att se en uppskjutning!Det är sådant man själv bara ser på TV! Trevlig fortsättning på helgen!

Cecilia said...

Mia:Ja det är verkligen en upplevelse.Är fantastiskt.Är en upplevelse bara i sig att stå med amrisarna som lever sig in i det och applåderar och jublar.Det får man ståpäls av.
Hoppas att ni har en trevlig 1a advent!

Petchie75 said...

Wow, vilka bilder - även om man inte kan se själva rymdfärjan så fattar man vilken upplevelse med ljus och ljud det måste vara.