Monday, November 10, 2008

Vad snopet

För en liten stund sedan så skrev P som jobbar för oss att hon ska bara jobba den här veckan sen slutar hon....
Vi har tänkt att det är ju inte helt omöjligt att det skulle hända, för dels har hon inte mått så bra.Det är både på gott och ont att hon slutar.Vi klarar oss utan hennes hjälp vid det här laget vilket är en klar fördel, plus att vi kan göra annat för de pengarna som hon skulle haft i lön.Henne lön har varit en stygg utgift för oss.
Men visst ska det även bli tråkigt att hon går.
Så även om vi har sett det hända så känns det ändå lite snopet....
För övrigt så händer det mycket nu.
Nästa fredag så kommer Pers syster och hennes man och deras moster.De har aldrig varit i USA så därför känns det extra roligt att de kommer hit.Så nu är det mycket att stå i.Men det är bara roligt.

Till K, M och K: Det ska bli SÅÅÅÅÅ ROOOOLIGT att ni kommer!!!!

4 comments:

Annika said...

Det låter som om det kommer att fixa sig ändå utan P's hjälp för er.
Kommer ni att anställa ngn annan? Eller ska ni harva på själva ett tag?
KUUUUUUL med sverigebesök!! OCH ännu mer speciellt när besöket aldrig varit i US förr!
DET blir kul. Avis!
KRAM!!

Cecilia said...

Annika:Ja vi vet att vi klarar oss utan P och det är tur det för annars hade det blivit jobbigt.Nu har hon lovat att ställa upp lite då och då när vi får besök b la.Så det är skönt att veta.Vi ville gärna ha någon annan ändå för hon har väldigt hög lön för det jobbet hon gör så på sätt och vis är det bar att hon valt att sluta.Vi harvar på själva ett tag och så försöker vi hitta någon framöver.
Ja det ska bli så roligt med besök!
Kram!!

Petchie75 said...

Oj, har man inte längre uppsägningstid i USA? Jag förstår att det känns lite snopet men det är ju bra om ni kan spara in på hennes lön!
Jättekul med besök, hur länge stannar de? Alltid roligt när man får visa upp sin vardag för familjen tycker jag.
Kram!

Cecilia said...

Petra:Detsamma slog mig faktiskt.Men jag tror inte att den förre ägaren hade skrivit något kontrakt med henne.Man kan undra hur det fungerar.Hon har sagt att hon kan ställa upp om det är så att det behövs.Ja det ska bli så roligt med besök.De stannar i lite mer än 2 veckor.
Kram!!!